img

Hamdard Majun Suranjan

150 gm

Rs. 52 Rs. 55 5% off         
Cash on Delivery is available.

In stock

Secure online ordering

SHARE





Hamdard Majun Suranjan

It is an excellent remedy to treat Rheumatism, Gout, Sciatica etc. It is a well known remedy for all types of aches.

Ingredients

Berg Hina, Badiyan, Asaroon, Beikh Kibr, Post Halela Zard, Turbud Safaid, Tukhm Karafs, Chita Lakri, Zanjabeel, Saqmonia, Samundar Jhag, Suranjan Shirin, Sana, Satar Farsi, Filfil Safaid, Kishneez Khushk, Gule Surkh, Mahi Zehraj, Namak Sambhar, Roghan Arandi, Qiwam Shakar.

Dosage

10 grams to be taken at bed time with water & in the morning after breakfast.

हमदर्द माजून सुरंजन

यह गठिया, गठिया, कटिस्नायुशूल आदि के इलाज के लिए एक उत्कृष्ट उपाय है। यह सभी प्रकार के दर्द के लिए एक प्रसिद्ध उपाय है।

सामग्री के

बर्ग हिना, बदियानन, असारोन, बेख किब्र, पोस्ट हैला जार्ड, टर्बूड सफैद, तुखम करफ्स, चिता लकरी, जंजीबील, सकमोनिया, समुंदर खग, सुरंजन शिरिन, सना, सतर फारसी, फिल्फ़िल सफीद, किशनजी ख़ुशी, ख़ज़ानी नमक सांभर, रोगन अरंडी, किवाम शकर।

मात्रा बनाने की विधि

10 ग्राम नाश्ते के बाद सुबह और शाम पानी के साथ लेना चाहिए।