img

Hamdard Jigreena

60 tab

Rs. 143 Rs. 150 5% off         
Cash on Delivery is available.

In stock

Secure online ordering

SHARE





Hamdard Jigreena

  1. In the prevention and treatment of:
  • Acute viral hepatitis.
  • Drug induced hepatitis.
  • Alcoholic liver disease.

Benefits

  1. Promotes appetite and digestion.
  2. Protects liver from chemicals and toxins.
  3. As an adjuvant with hepatotoxic drugs.


Avaluable adjuvant during convalescence and prolonged illness.

Ingredients

Tukhm Kasni, Berg Jhao, Makoh Khushk, Majeeth, Revand Chini, Berg Kasaundi, Berg Sanbhalu, Badiyan, Tukhm Kasoos, Biskhapra, Bao Khamba, Berg Bartang, Gul Surkh, Kateli Khurd, Filfil Siyah, Naushadar, Kushta Jast.

Dosage

Adults: 1-2 tablet twice a day after meals.

हमदर्द जिगिरिना

की रोकथाम और उपचार में:
तीव्र वायरल हेपेटाइटिस।
दवा प्रेरित हेपेटाइटिस।
शराबी जिगर की बीमारी।

लाभ

भूख और पाचन को बढ़ावा देता है।
रसायनों और विषाक्त पदार्थों से जिगर की रक्षा करता है।
हेपेटोटॉक्सिक दवाओं के साथ सहायक के रूप में।

ऐंठन और लंबे समय तक बीमारी के दौरान अमूल्य सहायक।

सामग्री के

तुखम कासनी, बर्ग झाओ, मकोह ख़ुश्क, मेज़ेथ, रेवंद चीनी, बर्ग कसौंडी, बर्ग संभलू, बदियान, तुखम कसूस, बिस्काप्रा, बाओ खंबा, बर्ग बारतांग, गुल सूर्ख, कटेली खुर्द, फिल्फ़िल सियाह, नौसौस, नौसाद।

खुराक

वयस्क: 1-2 गोली दिन में दो बार भोजन के बाद।