img

Dehlvi Dabidul Ward Capsule

30 cap

Rs. 153 Rs. 174 12% off         
Cash on Delivery is available.

In stock

Secure online ordering

SHARE





Dehlvi Dabidul Ward Murakkab

Dehlvi Ward Capsules are presented in a convenient capsule form. With all the goodness of majun dabidul ward, Dehlvi Dabidul Ward Capsules meet the demands of this mordernized age. Useful in hepatitis, gastritis and metritis. Also useful in liver and spleen enlargement, jaundice, anorexia, dropsy, cirrhosis of the liver and sluggish liver. In alcoholics, daily use ensures protection against hepatic damage. Improves appetite. 

Ingredients

Balcharr, Mastagi, Zafran, Tabasheer, Darchini, Izkhar Makki, Asaroon, Qust Shirin, Gule Ghafis, Tukhme Kasoos, Maeeth, Luk Maghsool, Tukhme Karafs, Habbe Balasan, od Gharqi, Elaichi Khurd, Gule Surkh

Indications

Hepatitis, gastritis, metritis, liver and spleen enlargement, jaundice, anorexia, dropsy, lack of appetite, cirrhosis of the liver and sluggish liver. 

Dosage

1 or 2 Capsules with water.

देहलवी दाबिदुल वार्ड मुरक्कब

देहलवी वार्ड कैप्सूल को एक सुविधाजनक कैप्सूल के रूप में प्रस्तुत किया गया है। मजुन दाबिदुल वार्ड की सभी अच्छाई के साथ, देहलवी दाबिदुल वार्ड कैप्सूल इस विकृत उम्र की मांगों को पूरा करते हैं। हेपेटाइटिस, गैस्ट्रेटिस और मेट्राइटिस में उपयोगी। यकृत और प्लीहा इज़ाफ़ा, पीलिया, एनोरेक्सिया, ड्रॉप्सी, यकृत के सिरोसिस और सुस्त जिगर में भी उपयोगी है। शराबियों में, दैनिक उपयोग यकृत क्षति से सुरक्षा सुनिश्चित करता है। भूख को बढ़ाता है।

सामग्री

बालचर, मस्तगी, ज़ाफ़रान, तबशीर, दारचीनी, इज़हार मक्की, असारून, कस्ट शिरिन, गुले ग़ाफ़िस, तुखमे कासो, मैएथ, लुक मैगोसोल, तुखमे करफ्स, हैबे बालासन, ओड घ्राकी, इलाची खुर्द गुदुद

संकेत

हेपेटाइटिस, गैस्ट्रिटिस, मेट्राइटिस, यकृत और प्लीहा वृद्धि, पीलिया, एनोरेक्सिया, ड्रॉप्सी, भूख की कमी, यकृत का सिरोसिस और सुस्त जिगर।

मात्रा बनाने की विधि

पानी के साथ 1 या 2 कैप्सूल।